Keresés ebben a blogban

2017. április 18., kedd

Év Anyavállalata 2017 - Kérlek segítsetek egy lájkkal! :)








Január óta vártam a pillanatot és április 10-én reggel végre elindult a jelentkezési időszak. Az #Év_Anyavállalata_2017 pályázat keretein belül keresik az Év Anyavállalkozóit

Hatalmas öröm számomra, hogy első jelentkezőként szerepelhetünk a listán, és maga a pályázat is egy szuper lehetőség, amiért szerintem az összes pályázó nevében is mondhatom, hogy nagyon hálásak vagyunk. 


ÁPRILIS 19-től MÁJUS 3-ig szavazhattok
az Egyedi pelenkatorta - országos postázással oldalra és ránk
ide kattintva




(Ha nem nyílik meg, akkor itt a teljes link: http://evanyavallalata.hu/szavazas-2017/
az elsők vagyunk a listában, de természetesen érdemes végig görgetni, 

sok csodálatos anyukát találhattok a jelentkezők között! :)



S hogy miért írok általában többes számban a vállalkozással kapcsolatban? Mert egyrészt ANYA vagyok és van egy tündéri kis segítőm, aki köré az egész életemet szervezem, másrészt mert bízom abban, hogy hamarosan szükségem lesz további alkotó kezekre, nagy örömmel dolgoznék családi és/vagy családias vállalkozásként! :) Nagyon szeretnék még sok babának, gyerkőcnek, kismamának,  anyukának, apukának, nagymamának, nagypapának, házaspárnak, szülinaposnak örömet szerezni a munkáimmal, köszönöm, ha megtiszteltek a bizalmatokkal és felkerestek! 



KÖSZÖNJÜK SZÉPEN, HA TÁMOGATTOK BENNÜNKET EGY LÁJKKAL, vagy megosztjátok a bejegyzést ismerőseitekkel. Nektek egy kattintás, nekünk viszont sokkal több annál!

Nagyon-nagyon szeretnék bekerülni a második fordulóba az első 10 közé,
akik lehetőséget kapnak további bemutatkozásra.
Számítok RÁTOK! <3 :)



Napsütéses szép napokat kívánok mindenkinek! 

Bukai Zsófi



További információk az Év Anyavállalata versenyről: 
(Forrás: http://evanyavallalata.hu)

A verseny menete

Nevezés
A nevezési időszak során a jelentkezők a verseny oldalán keresztül küldhetik el pályázataikat az alábbi űrlapon keresztül 2017. április 10-április 18. között. A jelentkezések a nevezés sorrendjében jelennek meg az oldalon.
Közönségszavazás
A verseny két fordulóban zajlik majd.
Az első forduló április 19-én 12:00 órától május 3-án 19:00 óráig tart. Az első fordulóban legtöbb szavazatot kapott 10 versenyző jut tovább a 2. fordulóba.
A továbbjutott 10 versenyző élőben mutatkozik be május 26-án az Üzletanyu konferencián, ahol a közönség szavazatai döntik majd el, ki kapja meg 2017-ben az Év Anyavállalata címet.

Szakmai díjak
A versenyzőket a közönségszavazás lezárását követően szakmai zsűri is értékeli majd, így a közönségdíj mellett két szakmai fődíj is kiosztásra kerül 1 évnél fiatalabb induló, 1 évnél idősebb vállalkozások és 45+ kategóriában. A zsűri a teljes mezőnyből javaslatokat tesz különdíjakra is.
A zsűri szavazásának végeredményét 2017. május 09-én hirdetjük ki minden résztvevő számára.
A díjkiosztóra 2017. május 26-án kerül sor az Üzletanyu konferencián.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése