Keresés ebben a blogban

2017. április 26., szerda

Közeleg az anyák napja - új termékcsaláddal bővültünk! :)


Az anyák napja* számomra gyermekkorom óta az egyik legkedvesebb ünnep. Minden évben már korán felkeltünk az öcsémmel, hogy lehetőleg anyut megelőzve tudjunk kiosonni a lakásból, és egy nagy csokor orgonával térjünk vissza, mire ő ébredezik. <3 :) Persze volt olyan év, amikor verset is írtunk neki, vagy rajzoltunk, kreatívoskodtunk valamit, és természetesen az óvodában, iskolában is "jógyerek" módjára készültünk neki és a mamáknak is meglepetéssel és az elmaradhatatlan anyák napi műsorral (a kamasz korba érve kissé csökkent lelkesedéssel.. :) ), de a nagy csokor orgona vasárnap reggel elmaradhatatlan volt.. :)


Úgy gondolom, hogy az anyák napja az az ünnep, amikor talán a legtöbb kézzel készült, személyre szóló ajándék készül és kerül átadásra. Hiszen anyaként ezerszeresen tapasztalhatom én is nap mint nap, amire édesanyámék is tanítottak, hogy a szándék a fontos és a személyes ajándékok mindennél többet érnek, a valódi értékeket nem lehet pénzben mérni. Rengeteg filléres ajándékötlettel is kedveskedhetünk, a lényeg, hogy amit adunk, az szívből jöjjön. :)
.


AJÁNDÉKÖTLET ANYÁK NAPJÁRA:
Ha nincs ötletetek és személyes, maradandó ajándékkal szeretnétek meglepni a nagymamákat vagy magatokat,  ide kattintva kéz-és láblenyomat készítő készleteket és baba kéz-és lábszobor készítő készleteket találtok, melyek akár anyák napjára, akár más alkalomra nagyon kedves és személyre szabható ajándék. :)

Örömteli alkotást és készülődést kívánok mindenkinek! :)
Zsófi

*anyák napja vagy Anyák napja? Hogy írjuk helyesen? --> Természetesen mindenkivel előfordul, hogy legnagyobb igyekezete ellenére is olykor helyesírási hibát ejt, sok olyan szó van azonban, amely csak rosszul épült be a köztudatba, ilyenek többek között az ünnepnapok is. Az alábbi ünnepeket így írjuk helyesen: anyák napja, húsvét, karácsony ;) :)
------------------------------------------------------------------
Mikor van anyák napja? Az anyák napja mozgó ünnep, minden év májusának első vasárnapja.
Az anyák napja 2017-ben május 7-re esik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése