Keresés ebben a blogban

2017. április 5., szerda

Kismama fotópályázat 2017

Játsszatok velünk a Facebook oldalunkon és nyerjetek egyedi fényképes, babaváró pelenkatortát! :) Eredményhirdetés 2017. május 7. (Anyák napja). Ki lesz a legboldogabb kismama? :)

A játékban bárki részt vehet, aki jelenleg kismama vagy akinek a babája 2017-ben született (utóbbi esetben is kismama fotóval lehet nevezni!). Jelentkezni 2017. április 30. éjfélig folyamatosan lehet.

Jelentkezés módja: Küldd el nekünk e-mailben az egyedipelenkatorta@gmail.com e-mail címre a választott képet.Lehet teljes alakos kép vagy kreatív fotó, amelyről kiderül, hogy babát vársz, lehetsz rajta egyedül, de a képen szerepelhet más, közeli hozzátartozó is (párod, gyermeked, kutyád, macskád... :) ), rád bízzuk. :)

Ha van kedved, néhány mondatban be is mutatkozhatsz, megírhatod, hogy mikorra várod a babádat, első gyermeked-e, vagy bármit, amit szívesen megosztanál a terhességeddel kapcsolatban másokkal.

Mi néhány órán belül feltöltjük az Egyedi pelenkatorta - országos postázással Facebook oldalra a Kismama fotópályázat 2017 albumba:https://www.facebook.com/pg/egyedipelenkatorta/photos/?tab=album&album_id=1297780047003206 , ezt jelezzük is neked, és innentől lehet a képre szavazni! Szavazhatnak ismerősök, ismeretlenek, barátok, rokonok, bárki. FONTOS, hogy a képet megoszthatod, de a szavazásnál a mi oldalunkon összegyűlt lájkok száma számít, így kérd meg az ismerőseidet, hogy kattintsanak az általad megosztott képre, és tetszésüket ott (is) fejezzék ki. :)

A szavazást 2017. május 7-én reggel 8 órakor zárjuk le, az addig érkezett lájkok száma érvényes a képeknél (hozzászólásban jelezni fogjuk ezt a számot minden képnél).

3 nyertest hirdetünk, a legtöbb lájkot begyűjtő kép nyertese egy 3 emeletes, egyedi fényképes pelenkatortát kap, a második helyezett egy kétemeletest, a 3. helyezett pedig egy egyszintes pelenkatorta boldog tulajdonosa lesz.

A nyeremény átvételére személyesen, Monoron van lehetőség, vagy szállítási költség ellenében országosan házhoz szállíttatjuk.

A MEGADOTT ADATOKAT KIZÁRÓLAG A JÁTÉK EREJÉIG ÉS CÉLJÁRA HASZNÁLJUK, HARMADIK FÉL RÉSZÉRE NEM ADJUK KI.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal! :)

Jó játékot kívánunk!
Bukai Zsófi és az egyedipelenkatorta csapata

#fotópályázat_2017, #kismama_fotópályázat, #nyereményjáték_2017, egyedi_pelenkatorta, #pelenkatorta_ingyen 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése