Keresés ebben a blogban

2017. június 27., kedd

Anya-lánya FOTÓPÁLYÁZAT részvételi szabályzat


Játsszatok velünk és legyen a tiétek egy egyedi pelenkatorta vagy a rengeteg csodás ajándék egyike! :) Eredményhirdetés 2017. augusztus 1. (Anyatejes világnap). 17:00

Az egyedipelenkatorta.hu szervezésében az oldal üzemeltetője (Future Style Kft, 2200 Monor, Acsádi utca 72., 24101064-1-13) Anya-lánya fotópályázatot hirdet. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy ez NEM szépségverseny! A pályázatra sokkal inkább olyan képeket várunk, amelyek bemutatják az anyaság szépségét, szeretnénk, hogy a képeknél az összetartozáson legyen a hangsúly és szeretetet, harmóniát sugározzanak. https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/fac/1/16/2665.png https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:) A nyereményekből adódóan olyan anyukák jelentkezését várjuk, akiknek a kislánya a 0-2 éves korosztályba tartozik.

A játékban részt vehet bárki, aki jelenleg 0-2 év közötti kislány boldog anyukája.
A résztvevők jelentkezésükkel elfogadják a részvételi szabályzatban foglaltakat!
A játékban nem vehetnek részt a szervezők, a nyereményeket felajánlók és azok közeli hozzátartozói.
Jelentkezni 2017. július 1-től július 30. éjfélig folyamatosan lehet.
A közönségszavazás augusztus 1-jén 8:00-kor zárul, hivatalos eredményhirdetés 17:00-kor, élő Facebook bejelentkezés formájában.

Jelentkezés módja: KÉP+ ANYA és KISLÁNYA KERESZTNEVE
Küldd el nekünk e-mailben a fotopalyazat@egyedipelenkatorta.hu e-mail címre az általad választott 1 db képet. Ez lehet teljes alakos kép vagy portré, amin anya és lánya szerepelnek. Lehet színes vagy fekete-fehér kép is, ezt rád bízzuk. :) 

A kép mellé a következő adatokat várjuk a pályázóktól: néhány mondatban bemutatkozhatsz, megírhatod a kislányod korát, illetve hogy első gyermeked-e, vagy bármit, amit szívesen megosztanál a képpel vagy magatokkal kapcsolatban. (Maximum 5 mondatban.)

Az albumba kizárólag azok a képek kerülhetnek be, melyek megfelelnek a játék kiírásnak és nem merül fel kizáró ok. Az Egyedi pelenkatorta Facebook oldalán a pályázati album a pályázat időtartama alatt naponta folyamatosan frissül a pályázatra beküldött képekkel, július 30-ig.

A pályázók kizárólag olyan digitális felvétellel pályázhatnak, amelyek felett teljes szerzői és felhasználási joggal rendelkeznek. A fotópályázatra szánt képeket .jpg formátumban várjuk, a kép rövidebb oldala minimum 1200 pixel kell, hogy legyen,
a kép nem lehet kisebb, mint 600 KB. (Ha problémát tapasztalunk, minden esetben jelezzük e-mailben a kép feltöltését megelőzően és lehetőséget adunk egy másik, jobb minőségű kép elküldésére). A nevezésükkel a pályázók elismerik, hogy a beküldött fotók felett korlátlan felhasználási joggal rendelkeznek, az nem sérti harmadik fél jogait, és szülőként hozzájárulnak a kiskorú gyermekről készült fotó közzétételéhez a fotópályázat albumában.

A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy az Egyedi pelenkatorta Zsófitól Facebook oldalon az a képek megjelenjenek. A képet az elküldést követő 1 napon belül
feltöltjük az Anya-lánya fotópályázat 2017 albumba:
(https://www.facebook.com/pg/egyedipelenkatorta/photos/?tab=album&album_id=1373119696135907 ) és ezt jelezzük is neked, e-mailben megkapod a közvetlen linket, ahol szavazhatnak rátok ismerősök, ismeretlenek, barátok, rokonok, bárki.

FONTOS, hogy a képet megoszthatod a saját oldaladon, de a szavazásnál a mi oldalunkon összegyűlt lájkok száma számít, így kérd meg az ismerőseidet, hogy kattintsanak az általad megosztott képre, és tetszésüket ott (is) fejezzék ki. :)
Kérjük, hogy a kellemetlenségek elkerülése végett a szervezett lájkgyűjtő oldalak használatát mellőzzétek, szabálytalanság esetén fenntartjuk a kizárás lehetőségét.

A szavazást 2017. augusztus 1-jén reggel 8 órakor zárjuk le, az addig érkezett lájkok száma érvényes a képeknél (hozzászólásban jelezni fogjuk minden képnél az utolsó érvényes szavazatszámot).

Díjazás, nyeremények:
1.      Közönségszavazás: 3 nyertest hirdetünk, a legtöbb lájkot begyűjtő kép nyertese egy 3 emeletes, egyedi fényképes pelenkatortát kap, a második helyezett egy kétemeletest, a 3. helyezett pedig egy egyszintes pelenkatorta boldog tulajdonosa lesz fix ajándékként és emellett természetesen jogosult bármelyik különdíjra , amelyek odaítéléséről az azt felajánlók döntenek. 
2.      Különdíjként számos ajándék kerül kiosztásra, melyeket az Anya-lánya fotópályázat album végére feltöltött képeken megtekinthettek. Hogy melyik különdíjat ki kapja, arról minden esetben az ajándékot felajánló személy dönt különböző szempontok figyelembe vételével.
3.      MINDEN jelentkezőnek emléklappal szeretnénk emlékezetessé tenni és megköszönni a fotópályázatra való jelentkezést, emellett minden jelentkezőt megilletnek majd különböző kedvezmények, beváltható kuponok, melyekről külön posztban részletesen beszámolunk hamarosan.
A nyertesek kihirdetésére aug 1-jén 17:00-kor,
élő Facebook bejelentkezés formájában kerül majd sor.


Határidők, időpontok, helyszínek:
Jelentkezési időszak:: 2017. július 1. - július 30. 23:59.
Közönségszavazás lezárása: 2017. augusztus 1. 8:00
Eredményhirdetés – 2017. augusztus 1. 17:00 Egyedi pelenkatorta Facebook, élő adás

A nyeremények átvételére személyesen Monoron van lehetőség, vagy szállítási költség ellenében országosan házhoz szállíttatjuk őket.

A jelentkezők hozzájárulnak, hogy a nyertesek nevét a szervező közzétegye. A megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére csak előzetes hozzájárulást követően adjuk ki. A pályázók hozzájárulnak, hogy a szervező releváns témában e-mailben időnként tájékoztatást küldjön 1-1 akcióról vagy termékkör bővülésről.
A Future Style Kft. a változtatás jogát fenntartja.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek bennünket bizalommal! :)
Jó játékot kívánunk!
Bukai Zsófi és az egyedipelenkatorta csapata
70/536-9705
fotopalyazat@egyedipelenkatorta.hu
 

#fotópályázat_2017, #anya-lánya_fotópályázat, #baba-mama_fotópályázat, #nyereményjáték_2017, #egyedi_pelenkatorta, #pelenkatorta_ingyen,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése