Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 20., szerda

Megújult a webáruház!
A webáruház kezdőoldalán még augusztusban olvashattátok, hogy a webáruház átalakításán dolgozom, hogy minél átláthatóbb legyen, illetve felkerült több újdonság is, s emellett a legtöbb kép lecserélése is megtörtént, ami számomra nagy öröm, remélem nektek is jobban áttekinthető így a felület. :)


Mivel mindent magamban csinálok, így a lassan de biztosan elvet követve ez egy hosszadalmasabb folyamat, hiszen  ha az ember egyszerre kisgyermekes anyuka, családfenntartó, vállalkozó, kézműves, marketinges, kreatív munkatárs, titkárnő, logisztikai munkatárs, árubeszerző, projektmenedzser és még sorolhatnám..., akkor nehéz rangsorolni és lehetetlen feladat egyszerre mindennel haladni, de azért igyekszem. :)A webáruház a kész állapottól még messze van, de sokminden már megtalálható rajta.
 A blogról is eltűntem egy kicsit, de a napokban több fontos információval jelentkezem! :)

Addig is ha bármelyik pelenkatorta tetszik vagy ötletet ad egy hasonlóhoz, keress bizalommal , hogy nektek is készíthessek egy egyedi, személyre szabott ajándékot. Ha nincs elképzelés, akkor is szívesen segítek. :)

Napsütéses szép napokat kívánok!

Bukai Zsófi
pelenkatorta készítő
06705369705
zsofi@egyedipelenkatorta.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése