Keresés ebben a blogban

2017. június 4., vasárnap

Gyermeküket egyedül nevelők, kétgyermekes családok és nagyszülők is pályázhatnak az új üdülési kiírásokra!

A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány három új pályázatot hirdetett gyermeknapon, az Erzsébet-program keretében 2017/2018-ban felhasználható üdülésre.
A pályázatok ezúttal nagyszülőknek és unokáiknak, gyermeküket egyedül nevelő szülőknek és gyermekeiknek, illetve kétgyermekes családoknak szólnak. Regisztrálni és pályázatot benyújtani most is kizárólag elektronikusan lehet a www.erzsebetprogram.hu oldalon 2017. május 28. és június 30. között.
Új korszakot nyit az Erzsébet-program történetében, hogy idén először jelentkezhetnek nagyszülők unokáikkal, egyedülálló szülők gyermekeikkel és a kétgyermekes családok  kedvezményes üdülésre. A pályázatokban a szülők, nagyszülők a 18. életévüket be nem töltött gyermekeikkel, unokáikkal utazhatnak egy 4 vagy 5 napos pihenésre az Erzsébet-programban részt vevő szálláshelyek valamelyikére.
Az újonnan meghirdetett lehetőségeket a 2017. május 28-i gyereknap alkalmából jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért, valamint nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a budapesti Erzsébet-téren megrendezett eseményen. A családok támogatása és az összetartozás erősítése jegyében kiírt pályázatokra 2017. május 28. – 2017. június 30. között lehet jelentkezni.
A sikeres pályázat feltétele a pályázati hozzájárulás határidőben történő megfizetése is (legkésőbb 2017. augusztus 10-ig), szállást foglalni ezt követően lehet majd idénre vagy a következő évre.
INNEN tölthető le a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum, amelyet a pályázat véglegesítése/beadása előtt szükséges a pályázói profilba feltölteni.

Lássuk, hogy lehet részt venni a pályázatokban:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Két gyermeket nevelő családok számára  2017/2018-ban felhasználható üdülésre


A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében üdülési pályázatot hirdet. Az Alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatás formájában nyújtja. Az üdülési támogatásra kizárólag a jelen felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.
Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött magánszemély, valamint házas vagy élettársa, akiknek a családjában az egy főre jutó, rendszeres, havi nettó jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes nettó minimálbér összegét[1]. A pályázat feltétele, hogy a pályázatbenyújtó kettő, a pályázat benyújtásának napján a 18. életévét be nem töltött gyermeket neveljen saját háztartásában.
Egy pályázatban négy főt – amelyből két fő a 18. életévet be nem töltött gyermek – szükséges szerepeltetni, akik az üdülési támogatás felhasználásában ténylegesen részt kívánnak venni. A pályázatban 18. életévet betöltött személyként kizárólag a pályázó és házas vagy élettársa szerepeltethető.
Elnyert támogatás esetén:
  • a pályázó és házas vagy élettársa, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermeke 5000 Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével;
  • a pályázat benyújtásakor a pályázó 3-14 életév közötti gyermeke 2500 Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást.
Az üdülési támogatás igénybevétele a családdal együtt üdülő, 3 év alatti gyermek(ek) részére térítésmentes, azonban a pályázó profiljában kötelező megadni a 3 év alatti gyermek(ek)re vonatkozó adatokat is.
Az elnyert üdülési támogatás választott üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap / 4 éjszaka, vagy 4 nap / 3 éjszaka időtartamú lehet. Az Alapítvány a támogatást Szálláshely Utalvány formájában, vagy Erzsébet-utalvány Plusz kártyán postai úton juttatja el a kedvezményezettek számára.
Általános pályázati feltételek:
  • A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó személy a www.erzsebetprogram.huhonlapon regisztráljon, majd személyes adatokkal feltöltött egyéni profilt (továbbiakban: pályázói profil) hozzon létre. A pályázó a regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kap. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválnia a pályázói profilját. A pályázattal kapcsolatos mindennemű kommunikáció a regisztráció során megadott e-mail címen történik. Egy e-mail címmel kizárólag egy személy regisztrációja lehetséges.
  • Pályázatot benyújtani kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon, a jelen pályázati felhívásban rögzített feltételeknek mindenben megfelelő pályázói profillal van lehetőség.
  • A pályázói profil kötelező melléklete a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum, amelyet a pályázó kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványon nyújthat be. A megfelelően kitöltött nyilatkozatot kép formátumban (JPG vagy PNG formában), de 1 MB-nál nem nagyobb méretben a regisztrációs felületre szükséges feltölteni. A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött, vagy a pályázathoz nem csatolt hozzájáruló nyilatkozat nélkül benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • Egy pályázat keretében kizárólag egy szülő, a vele közös háztartásban élő házas vagy élettársa, továbbá kettő, a pályázat benyújtásának napján a 18. életévét be nem töltött gyermek nyújthatja be jelentkezését.
  • A hibásan, hiányosan beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség.
  • A pályázat keretében rögzített adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti.
  • A pályázat benyújtását követően a pályázat azonosító számot, úgynevezett pályázatazonosítót kap.
  • A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2017. július 10-ig kap tájékoztatást az Alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről.
  • A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, aki korábban nem nyert üdülési támogatást az Erzsébet-program pályázatai keretében.
  • A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, akinek a családjában az egy főre jutó, rendszeres, nettó havi jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér összegének 85%-át.[2]
  • Az üdülési támogatás igénybevételaének feltétele a pályázati hozzájárulás egy összegben történő befizetése az Alapítvány részére a megadott határidőig, a választott módon.
  • A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2017. augusztus 10.
  • Amennyiben a pályázati hozzájárulást a pályázó a megjelölt határidőig nem fizeti be, úgy a benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • Az elnyert üdülési támogatást a nyertes pályázók a www.erzsebetprogram.hu honlapon feltüntetett szálláshelyeken használhatják fel legkésőbb 2018. december 20-ig megkezdett üdülésre.
  • Jelen pályázati felhívás feltételei a pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2017. június 30. napjáig állnak fenn.
  • A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a szálláshelyre utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeinek fedezésére sem.
  • Amennyiben a pályázatnyertes nem használja fel az elnyert üdülési támogatást legkésőbb 2018. december 20-ig, úgy az elnyert támogatás érvényét veszíti, a befizetett pályázati hozzájárulás visszafizetésére nincs lehetőség.
A pályázat benyújtható: 2017. június 30. napján éjfélig
www.erzsebetprogram.hu honlapon történt regisztrációt követően.
[1] 2017.01.01-jétől 84 788,- Ft, amely összegnél nem lehet magasabb az egy főre számított nettó jövedelem. Nettó jövedelem: nettó munkabér, nyugdíj, rendszeres családtámogatási és szociális juttatások összege. A nettó jövedelem számításánál a pályázóval egy háztartásban élő házastársat/élettársat, továbbá a családi pótlékra jogosult gyermekeket kell figyelembe venni.
[2] A nettó minimálbér 85%-a: 72.070.- Ft.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Gyermeküket egyedül nevelők számára 2017/2018-ban felhasználható üdülésre

A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében – az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében – üdülési pályázatot hirdet. Az Alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatás formájában nyújtja. Az üdülési támogatásra kizárólag a jelen felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.
Kedvezményezettek köre:
Azon belföldi illetőségű, 18. életévét betöltött magánszemély, akinek családjában az egy főre jutó, rendszeres, havi nettó jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér nettó összegét[1]. Valamint a pályázat benyújtásának napján legalább egy, 18. életévét be nem töltött gyermeket nevel egyedül saját háztartásában.
Egy pályázatban azon legalább 2 főt – amelyből egy fő a 18. életévet be nem töltött gyermek – szükséges szerepeltetni, akik az üdülési támogatás felhasználásában ténylegesen részt kívánnak venni. A pályázatban 18. életévet betöltött személy esetén kizárólag a pályázatot benyújtó egyedülálló szülő, vagy gondviselő szerepeltethető. Jelen kiírás keretében a jogosult gyermek(ek) kizárólag egy pályázatban  részesíthető(ek) támogatásban.
Azon pályázó, aki a Pályázati felhívás nagycsaládos pályázók számára 2017/2018-ban felhasználható üdülésre elnevezésű felhívás keretében támogatásban részesült, jelen kiírás keretében nem részesülhet ismételten az Alapítvány által elnyerhető üdülési támogatásban.
Elnyert támogatás esetén:
  • a pályázó, valamint a pályázat benyújtásakor a 14. életévét már betöltött gyermek 5000 Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével;
  • a pályázat benyújtásakor a pályázatban szereplő 3-14 életév közötti gyermek 2500 Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével veheti igénybe az elnyert üdülési támogatást.
Az üdülési támogatás igénybevétele a 3 év alatti gyermek(ek) részére térítésmentes, azonban a pályázó profiljában kötelező megadni a 3 év alatti gyermek(ek)re vonatkozó adatokat is.
Az elnyert üdülési támogatás választott üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap / 4 éjszaka, vagy 4 nap / 3 éjszaka időtartamú lehet. Az Alapítvány a támogatást Szálláshely Utalvány formájában, vagy Erzsébet-utalvány Plusz kártyán postai úton juttatja el a kedvezményezettek számára.
Általános pályázati feltételek:
  • A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó személy a www.erzsebetprogram.huhonlapon regisztráljon, majd személyes adatokkal feltöltött egyéni profilt (továbbiakban: pályázói profil) hozzon létre. A pályázó a regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kap. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválnia a pályázói profilját. A pályázattal kapcsolatos mindennemű kommunikáció a regisztráció során megadott e-mail címen történik. Egy e-mail címmel kizárólag egy személy regisztrációja lehetséges.
  • Pályázatot benyújtani kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon, a jelen pályázati felhívásban rögzített feltételeknek mindenben megfelelő pályázói profillal van lehetőség.
  • A pályázói profil kötelező melléklete a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum, amelyet a pályázó kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványon nyújthat be. A megfelelően kitöltött nyilatkozatot kép formátumban (JPG vagy PNG formában), de 1 MB-nál nem nagyobb méretben a regisztrációs felületre szükséges feltölteni. A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött, vagy a pályázathoz nem csatolt hozzájáruló nyilatkozat nélkül benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • Egy pályázat keretében kizárólag egy szülő/gondviselő, továbbá legalább egy, a pályázat benyújtásának napján a 18. életévét be nem töltött gyermek nyújthatja be jelentkezését.
  • A hibásan, hiányosan beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség.
  • A pályázat keretében rögzített adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti.
  • A pályázat benyújtását követően a pályázat azonosító számot, úgynevezett pályázatazonosítót kap.
  • A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2017. július 10-ig kap tájékoztatást az Alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről.
  • A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, aki korábban nem nyert üdülési támogatást az Erzsébet-program pályázatai keretében.
  • A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, akinek a családjában az egy főre jutó, rendszeres, nettó havi jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér összegének 85%-át[2].
  • Az üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati hozzájárulás egy összegben történő befizetése az Alapítvány részére a megadott határidőig, a választott módon.
  • A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2017. augusztus 10.
  • Amennyiben a pályázati hozzájárulást a pályázó a megjelölt határidőig nem fizeti be, úgy a benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • Az elnyert üdülési támogatást a nyertes pályázók a www.erzsebetprogram.hu honlapon feltüntetett szálláshelyeken használhatják fel legkésőbb 2018. december 20-ig megkezdett üdülésre.
  • Jelen pályázati felhívás feltételei a pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2017. június 30. napjáig állnak fenn.
  • A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a szálláshelyre utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeinek fedezésére sem.
  • Amennyiben a pályázatnyertes nem használja fel az elnyert üdülési támogatást legkésőbb 2018. december 20-ig, úgy az elnyert támogatás érvényét veszíti, a befizetett pályázati hozzájárulás visszafizetésére nincs lehetőség.
A pályázat benyújtható: 2017. június 30. napján éjfélig
www.erzsebetprogram.hu honlapon történt regisztrációt követően.
[1] 2017.01.01-jétől 84 788,- Ft, amely összegnél nem lehet magasabb az egy főre számított nettó jövedelem. Nettó jövedelem: nettó munkabér, nyugdíj, rendszeres családtámogatási és szociális juttatások összege. A nettó jövedelem számításánál a pályázóval egy háztartásban élő házastársat/élettársat, továbbá a családi pótlékra jogosult gyermekeket kell figyelembe venni.
[2] A nettó minimálbér 85%-a: 72.070.- Ft.


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Nagyszülők és unokáik számára  2017/2018-ban felhasználható üdülésre

A pályázat célja:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (továbbiakban: Alapítvány) az Erzsébet-program keretében, a generációk közötti szolidaritás megerősítése, valamint az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében a szociális üdülési pályázatot hirdet. Az Alapítvány a pályázattal elnyerhető támogatást üdülési szolgáltatásra nyújtja. A pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a jelen felhívásban meghatározott követelményeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.                   
Kedvezményezettek köre:
A pályázat benyújtására nagyszülők jogosultak. A pályázat keretében üdülési támogatásban részesíthető a pályázatot benyújtó azon nagyszülő(k), aki(k) a pályázat benyújtásának napján öregségi illetve korkedvezményes nyugellátásban részesül, valamint a 2016. évre megállapított havi teljes összegű ellátása nem haladja meg a 147.000 forintot. Benyújtóként nem rendelkezik egyéb, további rendszeres jövedelemmel. Foglalkoztatott jogviszonyban állása esetén, saját háztartásában, az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér összegét1. Kedvezményezett továbbá a pályázatot benyújtó nagyszülő 18. életévét be nem töltött unokája/unokái.
Abban az esetben, ha a nagyszülőnek nincsen házas vagy élettársa, illetve egészségi állapota nem teszi lehetővé az önálló részvételét, a pályázat kedvezményezettjeként megjelölhető második felnőtt részvevőként a pályázatban szereplő gyermek(ek) valamely szülője/gondviselője.
Szülő vagy gondviselő részvétele esetén családjában az egy főre jutó rendszeres havi jövedelem nem haladja meg a 2017. január 1-jén érvényes minimálbér összegét1.
Egy pályázat a 18 éven aluli gyermek(ek) mellett legfeljebb két felnőtt résztvevővel nyújtható be. A pályázat benyújtását követően a pályázatba új személy nem rögzíthető.
Elnyert támogatás esetén:
  • a pályázó nagyszülő és a vele közös háztartásban élő házastársa/élettársa, egyedülállósága illetve egészségügyi akadályoztatása esetén az unokák egyik szülője/gondviselője 5.000,- Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével;
  • a pályázat benyújtásakor a pályázatban szereplő 3-14 év közötti gyermek(ek) 2.500,- Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével;
  • a pályázat benyújtásakor a pályázatban szereplő 15-18 év közötti gyermek(ek) 5.000,- Ft/fő pályázati hozzájárulás befizetésével veheti(k) igénybe az elnyert üdülési támogatást.
Az üdülési támogatás igénybevétele a családdal együtt üdülő, 3 év alatti gyermek részére térítésmentes, azonban a pályázó profiljában kötelező megadni a 3 év alatti gyermek(ek)re vonatkozó adatokat is. A pályázói profilban megjelölt személyek módosítására a pályázat benyújtását követően nincs lehetőség.
Az elnyert üdülési támogatás választott üdülési időszaktól és helyszíntől függően 5 nap / 4 éjszaka, vagy 4 nap / 3 éjszaka időtartamú lehet. Az Alapítvány a támogatást Szálláshely Utalvány formájában, vagy Erzsébet-utalvány Plusz kártyán postai úton juttatja el a kedvezményezettek számára.
Általános pályázati feltételek:
  • A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó a www.erzsebetprogram.hu honlapon regisztráljon, majd személyes adatokkal feltöltött egyéni profilt (továbbiakban: pályázói profil) hozzon létre. A pályázó a regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kap. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválnia pályázói profilját. Egy e-mail címmel kizárólag egy személy regisztrációját lehetséges létrehozni. Azon pályázóknak, akik a 2016-os évben már létrehoztak egyéni profilt a pályázati rendszerben, nem szükséges újra regisztrálniuk, ők a regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval tudnak a felületre belépni. Számukra azonban a profilban szereplő adatok ellenőrzése és az esetleges változások átvezetése szükséges.
  • Pályázatot benyújtani kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon, a jelen pályázati felhívásban rögzített feltételeknek mindenben megfelelő pályázói profillal van lehetőség.
  • A pályázatot benyújtó nagyszülő a pályázatban résztvevők adatait a pályázati felületen rögzíti.
  • A pályázói profil kötelező melléklete a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum, amelyet a pályázó kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványon nyújthat be. A megfelelően kitöltött nyilatkozatot kép formátumban (JPG vagy PNG formában), de 1 MB-nál nem nagyobb méretben a regisztrációs felületre szükséges feltölteni. A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött, vagy a pályázathoz nem csatolt hozzájáruló nyilatkozat nélkül benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • Egy pályázat keretében kizárólag egy nagyszülő; a vele közös háztartásban élő házastársa/élettársa, vagy a pályázó nagyszülő egyedülállósága illetve egészségügyi akadályoztatása esetén a pályázatban részt vevő gyermek(ek) egyik szülője/gondviselője; továbbá legalább egy, a pályázat benyújtásának napján a 18. életévét be nem töltött gyermek nyújthatja be jelentkezését.
  • A hibásan, hiányosan beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség.
  • A pályázat keretében rögzített adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti.
  • A pályázat benyújtását követően a pályázat azonosító számot, úgynevezett pályázatazonosítót kap.
  • A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2017. július 10-ig kap tájékoztatást az Alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről.
  • A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, aki korábban nem nyert üdülési támogatást az Erzsébet-program pályázatai keretében.
  • A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, aki egy háztartásban élő személyekkel nyújtja be pályázatát.
  • Az üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati hozzájárulás egy összegben történő befizetése az Alapítvány részére a megadott határidőig, a választott módon.
  • A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2017. augusztus 10.  
  • Amennyiben a pályázati hozzájárulást a pályázó a megjelölt határidőig nem fizeti be, úgy a benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
  • Az elnyert üdülési támogatást a nyertes pályázók a www.erzsebetprogram.hu honlapon feltüntetett szálláshelyeken használhatják fel legkésőbb 2018. december 20-ig megkezdett üdülésre.
  • Jelen pályázati felhívás feltételei a pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2017. június 30. napjáig állnak fenn.
  • A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a szálláshelyre utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeinek fedezésére sem.
  • Amennyiben a pályázatnyertes nem használja fel az elnyert üdülési támogatást legkésőbb 2018. december 20-ig, úgy az elnyert támogatás érvényét veszíti, a befizetett pályázati hozzájárulás visszafizetésére nincs lehetőség.
A pályázat benyújtható: 2017. június 30. napján éjfélig
www.erzsebetprogram.hu honlapon történt regisztrációt követően.

[1] 2017.01.01-jétől 127 500,- Ft, amely összegnél nem lehet magasabb az egy főre számított nettó jövedelem. Nettó jövedelem: nettó munkabér, nyugdíj, rendszeres családtámogatási és szociális juttatások összege. A nettó jövedelem számításánál a pályázóval egy háztartásban élő házastársat/élettársat, továbbá a családi pótlékra jogosult gyermekeket kell figyelembe venni.

Tájékoztatás:
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány az üdülési helyszíneken kép és hangfelvételt készíthet, illetve filmet forgathat – maga vagy egyéb közreműködő bevonásával –, amelyeket az Erzsébet-program dokumentálása, népszerűsítése érdekében reklámozási és promóciós célokra használhat fel. A pályázat benyújtásával a pályázó a kép és hangfelvétel rögzítéséhez, valamint annak az Alapítvány általi szabad felhasználásához kifejezett hozzájárulását adja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése